Mobiele aperitiefbar

Mobiele aperitiefbar post thumbnail

Mobiele aperitiefbar op je event of feest?

In de lente van 2020 kochten we deze Motocarro ape aan.

Deze zijn we nu volop aan het restaureren en aan het ombouwen naar een mobiele aperitiefbar met de nadruk op Italiaanse drankjes en Italiaanse bubbels.

Hier in Belgiƫ heb ik dit concept van het tapsysteem met aperitieven en bubbels in combinatie met deze specifieke wagen nog niet gezien. Maar in de UK en uiteraard Italiƫ is dit de nieuwste trend.

Dit is een gemakkelijk en budgetvriendelijk concept, met net die extra touch en charme van de wagen. Budgetvriendelijk door het tapsysteem, geen specifieke kennis nodig om de drankjes te tappen.

Ook de de verscheidenheid aan drank keuze is mooi meegenomen.

Het hoeft niet gezegd te zijn dat deze gezien zijn beperkte afmetingen niet in verhouding staat ten opzichte van zijn uitstraling.

Naar particuliere markt toe:

Deze mobiele apertiefbar is uitermate geschikt voor een budget vriendelijke receptie aan stadhuis/ kerk of in de tuin.

Door zijn charme past dit ook perfect binnen je tuinfeest concept.

Naar het zakelijke segment toe:

Is dit de mobiele bar voor tijdens je beurs en opendeurdagen.

Dit concept leveren we met het tapsysteem van bubbels en aperitieven.

Hier hoeft er geen extern personeel bij te staan ( alhoewel dit mogelijk is), maar iedereen kan op eigen tempo een drankje nemen.

De grote troef is dat deze qua verhouding/ plaatsinname en extra eyecatcher enorm budgetvriendelijk is. Dus in verhouding met de beperkte ruimte op je stand of opendeurdag krijgt deze ruimte een enorme aantrekking/ uitstraling bij. Los van de heerlijke drankjes.

Aanvraag beschikbaarheid & prijs